Rólunk

 

Ügyvédi Irodánk 1990. január 15-én alakult meg. Fő profilunk az alakuláskor, a 90-es években megindult gazdasági folyamatokhoz igazodva a gazdasági jog, cégjog, vállalkozási szerződések, munkajog, ingatlanjog és polgári jog volt. A 90-es évek második felében Magyarországon is megindult az információs társadalom kialakulása, amely új távlatokat nyitott a gazdaságban, egyben új szemléletet követelt a jogalkotóktól és a jogalkalmazóktól egyaránt.

Így 1998 óta Ügyvédi Irodánk fő profiljába az internettel kapcsolatos jogi kérdések tartoznak, ezen belül elsősorban a domain nevek regisztrációjával kapcsolatos szabályok kidolgozása, és az ezzel kapcsolatos alternatív vitarendezés, a szerzői jog és szellemi alkotások joga, szoftver-fejlesztési és felhasználási szerződések, adatbázisok jogi kérdései, az elektronikus kereskedelem kérdései, webáruházak szerződései, adatkezelési nyilatkozatok, személyes adatok védelme az interneten, személyiségi jogvédelem és minden, az interneten megjelenő tartalmakkal és az internet sajátos működésével kapcsolatban felmerülő kérdéskör.

Ügyvédi Irodánk fennállása alatt számos ügyvédjelöltet foglalkoztatott és oktatott, melyek közül legtöbben ma már igen kiemelkedő, önálló praxist folytató ügyvéd kollégák. Irodánk jó szakmai és partneri kapcsolatokat ápol más ügyvédi irodákkal is, amelyekkel a szoros szakmai együttműködés keretében minden jogterületre kiterjedő, nagyobb létszámú jogi képviselő közreműködését igénylő ügyeket is el tudunk látni.

Jelenlegi székhelyünkön 1998 óta várjuk ügyfeleinket.